Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 08. 2024. 19:35 >> 19:34

STIGAO IZ BENFIKE

Žoao Neves novi igrač PSŽ-a, ugovor do 2029.

Pari Sen Žermen je potpisao ugovor sa portugalskim vezistom Žoaom Nevesom (19) iz Benfike, saopšteno je iz kluba.

Neves je stavio paraf na ugovor do 2029. godine.

Ni PSŽ ni Benfika nisu otkrili finansijske detalje, ali engleski "Atletik" je izvijestio da je posao vrijedan oko 60 miliona eura (66 miliona dolara) plus 10 miliona eura potencijalnih dodataka.

Proizvod akademije Benfike, Neves je odigrao 75 nastupa za klub u svim takmičenjima i devet puta je igrao za Portugal. Osvojio je Primeira ligu u sezoni 2022-23.

"Žoao je jedan od najtalentovanijih igrača u Portugalu i na međunarodnom nivou", rekao je predsjednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi u saopštenju.

"Bio je toliko strastven da se pridruži PSŽ-u i odlučan da se bori za dres — što očekujemo od svih naših igrača. Nastavljamo da gradimo fantastičan mlad tim , zasnovan na timskom radu, talentu i kolektivnom duhu — koji je temelj velike budućnosti našeg kluba".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније