Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

31. 07. 2024. 10:53 >> 10:53
Čitaj mi:

francuska

Mbape uveliko razmišlja o budućnosti, postao većinski vlasnik Kaena

Kilijan Mbape postao je večinski vlasnik francuskog drugoligaša Kaena. Naime, on je kupio 80 odsto akcija i na taj način postao najmlađi vlasnik nekog profesionalnog evropskog kluba svih vremena.

Ovaj potez kapitena reprezentacije Francuske pokazuje da uveliko razmišlja o životu u budućnosti.

Vrijeme će pokazati koliko će mu se najnovija investicija isplatiti pođto je uložio između 15 i 20 miliona eura.

Posle šest sezona, 308 utakmica, 256 golova i 108 asistencija u dresu pariskih "svetaca" stavio se na raspolaganje treneru Karlu Anćelotiju, tako što ga je Real doveo bez obeštećenja, ali je zato uložio brdo para u njegova primanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније