Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

30. 07. 2024. 14:49 >> 14:50
2
Čitaj mi:

BUDUĆNOST POTVRDILA DA SE IGRA NA "DG ARENI"

"Molili smo da se igra pod Goricom, za stanje odgovorni Sportski objekti"

Revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Budućnosti i CSKA 1948 igraće se na "DG areni", što su potvrdili i iz podgoričkog kluba.

U saopštenju najvećeg crnogorskog kluba se navodi da su uzaludne bile sve molbe.

"Sa velikim žaljenjem obavještavamo sportsku javnost, sve navijače, simpatizere kluba i ljubitelje fudbala u Crnoj Gori da je stadion pod Goricom suspendovan od strane UEFA i da ćemo revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe CSKA 1948 igrati na 'DG areni'. Naš klub je uradio sve što je bilo u našoj moći (konktaktirao i molio UEFA, kao i Fudbalski savez Crne Gore, razgovarao sa delegatima...) da se utakmica igra pod Goricom, kako zbog trenutka u kome se nalazimo i velikog interesovanja, te aktivnog rezultata i mogućnosti prolaska u naredno kolo kvalifikacija za LK, tako i zbog činjenice da je meč sa CSKA 1948 Sofija humanitarnog karaktera i sav novac od ulaznica je namijenjen za liječenje našeg drugara Feđe Alkovića", piše u saopštenju.

Takva odluka je donijeta zbog očajnog stanja igrališta na stadionu pod Goricom, gdje je trava potpuno osušena i više djeluje na oranicu, nego na fudbalski teren.

"Zbog očajnog stanja u kome se podloga stadiona pod Goricom nalazi, UEFA kao elitna institucija je odlučila da je nemoguće igrati na takvom terenu i da bi slika iz Podgorice bila ispod svakog mogućeg nivoa", navodi se u saopštenju.

Iz kluba poručuju da to nije njihova krivica.

"Kao klub želimo da apostrofiramo da nemamo nikakve veze sa održavanjem stadiona i terena, pošto je za taj posao zaduženo isključivo preduzeće Sportski objekti d.o.o, koje rukovodi stadionom i koje našem klubu iznajmljuje teren po zvaničnom troškovniku za sve domaće i evropske utakmice i treninge, kao da igramo u gostima, a ne na 'svom stadionu'", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније