Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

30. 07. 2024. 14:02 >> 14:02
Čitaj mi:

TEREN U OČAJNOM STANJU

Stadion pod Goricom suspendovan, Budućnost čeka CSKA na "DG areni"

Umjesto spektakla, u Evropu ćemo po ko zna put poslati ružnu sliku, jer će se revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Budućnosti i CSKA 1948 igrati na "DG areni", potvrđeno je Portalu RTCG.

Razlog za to je što je delegat Uefe suspendovao teren stadiona pod Goricom, koji je u očajnom stanju i više liči na zapuštenu oranicu nego na bilo šta drugo.

Zbog lošeg stanja terena je meč Dečića i Dinamo Batumija, koji je prvobitno bio planiran da se igra na najvećem crnogorskom stadionu, već prebačen na Trening kamp FSCG kako bi sačuvao za duel "plavih" i Bugara.

Sada od toga nema ništa, pa će Budućnost igrati na "DG areni", gdje će sjutra i Mornar dočekati Radnički iz Kragujevca.

U Jutarnjem programu TVCG prije nekoliko dana smo objavili prilog o očajnom stanju terena, ali je direktor Sportskih objekata Aleksandar Vučković bio ubijeđen da stadion pod Goricom neće biti suspendovan.

"Mislim da ne postoji nikakva šansa da teren bude suspendovan. On je bio bukvalno ovaka i nedavno kada je dolazila vrlo stroga žena delegat iz Švajcarske, kada je igrala Budućnost sa Mališevom. Rekla je na tehničkom sastanku da teren nije dobar, ali je upotrebljiv", rekao je Vučković prije četiri dana.

Tada je napomenuo da teren nije mijenjan 11 godina i da mu je istekao rok trajanja.

"Sto odsto sam ubijeđen da će naši klubovi sljedeće godine evropske kupove igrati na potpuno drugačijoj podlozi i da će slika biti potpuno drugačija", poručio je Vučković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније