Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 07. 2024. 10:22 >> 12:09
Čitaj mi:

crna gora

Fudbalska Crna Gora ponovo upozorava na mutne radnje u fudbalu

Fudbalska Crna Gora želi da upozori na cirkus koji sprovodi FSCG u režiji, kako su rekli, genijalnog i krpica oko njega.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

"Naime, sve zbog “razvoja” fudbala u Crnoj Gori koji je na dnu evropskog fudbala! Naime, kako doznajemo, registruju se klubovi fudbala u regijama i futsal klubovi kao da smo velesila, a u suštini samo zbog inžinjeringa glasačkog! Fudbalska Crna Gora želi da upozori na cirkus koji sprovodi FSCG u režiji genijalnog i krpica oko njega. Naime, sve zbog “razvoja” fudbala u Crnoj Gori koji je na dnu evropskog fudbala! Naime, kako doznajemo, registruju se klubovi fudbala u regijama i futsal klubovi kao da smo velesila, a u suštini samo zbog inžinjeringa glasačkog".

"Kako čujemo, Srednja regija će imati 20 klubova, a pet više nego prošle sezone u kojoj je par klubova imalo manje igrača nego po propisima! Nije nam jasno odakle toliko fudbalera! U stvari, sve je jasno pošto je u Srednjoj regiji aktuelni predsjednik dobio jednu trećinu glasova delegata, taj broj mora da se poveća, pa kako drugačije bez novih klubova, tako je i na jugu i sjeveru, kao i futsalu u kojem se pojavljuje i Druga liga (pozdrav da je to normalno), a prošle sezone je par klubova postojalo samo radi glasanja (bilo je mnogo puta po 15-20 gol razlike u korist protivnika) i radi dizanja ruku u korist kandidata Fudbalskog saveza! Pozivamo (ali izgleda uzalud) nadležne da obrate pažnju šta se radi u Fudbalskom savezu i kakav cirkus se sprovodi, sve u cilju spasenja aktuelnog rukovodstva! Ne žele VAR da uvedu u sistem takmičenja, a klubovi se registruju  kao pečurke posle kiše, regularnost nikakva, ali je bitno glasanje".  

"Fudbalska Crna Gora ponovo upozorava na mutne radnje u našem fudbalu i stalno će upozoravati, sve dok se aktuelno rukovodstvo ne povuče ili smijeni! Ovim putem Fudbalska Crna Gora želi da izrazi nadu da naš fudbal može dobrim rješenjima i poštenim radom, dobrom organizacijom da stane na noge! Očekivati nešto tako sa ovim rukovodstvom nelegalnog saveza je nemoguće". 

Fudbalska Crna Gora poziva sve ljubitelje fudbala, sve navijače “Budućnosti”, “Dečića” i “Mornara” da u što većem broju dođu na revanš utakmice naših predstavnika u UEFA takmičenjima i podržimo ih s nadom u dalji prolaz", piše u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније