Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

21. 07. 2024. 11:55 >> 11:55
Čitaj mi:

ČEKA SE DOZVOLA SITIJA

De Brujne se dogovorio sa Al-Itihadom, Olmo zamjena?

Nakon što su prošlog ljeta pomjerili sve granice, Saudijci su odlučili da i ove godine zatresu tržište.

I to pravom "bombom" - Kevin de Brujne je dogovorio uslove sa Al-Itihadom i samo se čeka dozvola Mančester sitija da još jedan superstar ode na Bliski Istok.

Belgijski as je nedavno rekao da bi promijenio klub u slučaju da mu stigne "apsurdna ponuda", što je bio signal za Al-Itihad da krene u akciju. I, kako prenosi "Skaj sports", dogovorio je sve uslove.

De Brujne u Sitiju godišnje zarađuje 25 miliona eura i jasno je da je ponuda Saudijaca makar dvostruko veća.

"U mojim godinama moraš da budeš otvoren za sve. Govorimo o nevjerovatnim sumama novca za ugovor koji bi mogao da bude moj posljednji u karijeri. Ponekad moraš da razmišljaš i o tome", rekao je nedavno 33-godišnji vezista.

Al-Itihad je nedavno angažovao Lorana Blana za novog trenera, a Belgijanca bi u klubu sačekali Karim Benzema, Žota, Fabinjo, Luis Felipe, a prije dva dana se pisalo da je za 55 miliona eura dogovoren i dolazan Muse Dijabija iz Aston Vile.

U klubu je i Engolo Kante, ali bi on mogao da se vrati u Englesku.

Al-Itihad je prošlu sezonu završio sa 40 bodova zaostatka za šampionom Al-Hilalom, zbog čega je prekinuta saradnja sa Nunom Espirito Santom. Na klupi je već viđen bio Stefano Pioli, ali se navodno Benzema tome usprotivio i predložio Blana.

Ukoliko ode De Brujne, zamjena bi mogao da mu bude Dani Olmo, kojem je juče istekla klauzula vrijedna 60 miliona eura, mada je Lajpcig i sada spreman da ga pusti za toliku sumu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније