Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

10. 07. 2024. 14:35 >> 14:49

kvalifikacije za ligu konferencija

Brnović uoči meča sa ekipom Mališevo: Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica

Evropski izazov sjutra očekuje fudbalere Budućnosti koji u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igraju sjutra protiv kosovske ekipe Mališevo. Utakmica će početi u 17h, prenos je na RTCG2.

Trener Budućnosti Ivan Brnović očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu. 

"Imaćemo tešku utakmicu, koliko će biti teška zavisiće od našeg izdanja ali i od izdanja protivnika. Ono što znamo jeste da je to mlada i kvalitetna ekipa koja u svojim redovima ima dvojicu mladih reprezentazivaca i jednog kosovskog seniorskog reprezentativca. Jača strana -vezni red i napad ali  ni odbrana ne zaostaje mnogo. Biće to je jedna teška i neizvjesna utakmica", poručio je Brnović.

Brnović kaže da je ekipa na pravom nivou. 

"Putem video snimaka svako prati svakog, imamo dosta informacija o njima, tako i oni o nama. Imaju jake pojedince, koji mogu da naprave razliku- Kao i svaka utakmica, ne znate šta će da se desi. Najvažnije je da smo mi spremni za utakmicu, prije svega u taktičkom, da smo na pravom nivou i da će hemija i zajedništvo presuditi", zaključio je Brnović.

Ukoliko "plavo-bijeli" prođu dalje evropski put nastaviće nešto istočnije od Kosova - u Sofiji, protiv CSKA 1948.

Revanš je sedam dana kasnije pod Goricom u 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније