Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

24. 06. 2024. 18:38 >> 18:45
1
Čitaj mi:

ponikao u Zeti

Sutjeska dovela igrača iz Crvene zvezde

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Dragan Miranović novi je igrač Sutjeske.

19-godišnji vezista ponikao je u ekipi Zete, prošao je mlađe selekcije tima iz Golubovaca, a zatim je kao kapiten predvodio i seniorski sastav.

U zimskom prelaznom roku 2023. godine potpisuje ugovor sa Crvenom Zvezdom, gdje je nastupao za omladinsku ekipu u domaćem šampionatu i Ligi šampiona.

Prema izboru Komisije za omladinski fudbal FSCG, Miranović je prije dvije godine proglašen za najperspektivnijeg domaćeg igrača (2005. godište).

Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore, a trenutno je član U19 nacionalnog tima.

Juče je u klub iz Nikšića stigao i Nikola Jovićević.

Riječ je o iskusnom 28-godišnjem štoperu koji dolazi iz redova Jezera. Jovićević je bio najstandardniji igrač plavskog tima, a ujedno je tokom većeg dužeg dijela takmičenja bio i kapiten ekipe koja je protekle sezone stigla do finala Kupa u kojem je poražena od Budućnosti (2:1).

Osim Jezera branio je boje Dečića, Bokelja i Mladosti iz Lješkopolja, odnosno sadašnje Podgorice.

U Nikšić su stigli i Ivan Vukčević, Vojislav Jokić, Petar Vukčević i Jovan Vujović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније