Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 06. 2024. 13:18 >> 14:43

Od Šarkića se oprostili Vulverhempton, Šruzberi, Birmingem i Stouk

Od našeg golmana Matije Šarkića, osim Aston Vile i Milvola, oprostili su se i ostali klubovi za koje je igrao u Engleskoj.

Iz Vulverhemptona su saopštili da je Matija dao sve fudbalu, te da će svima nedostajati.

"Slomljeni smo zbog današnje tragične vijesti. Matija je bio pametan, bistar, topao i zabavan - dao je sve svojoj profesiji i ljudima oko sebe. Saigrač, kolega i prijatelj. Svima će nedostajati", stoji u poruci Vulverhemptona.

Stouk je istakao da su njihove misli sa Matijinom porodicom.

"Fudbalski klub Stoku je šokiran i duboko ožalošćen zbog smrti bivšeg golmana, Matije Šarkića. Misli svih u Stouku su sa Matijinom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku i ovim putem im izjavljujemo saučešće. Podršku i saosjećanje upućujemo fudbalskom klubu Milvol i Fudbalskom savezu Crne Gore, kao i svim Matijinim saigračima, kolegama i prijateljima", piše u poruci Stouka.

Svi u fudbalskom klubu Birmingem su šokirani saznanjem da je Matija Šarkić preminuo, kaže se u saopštenju.

"Svi u fudbalskom klubu Birmingem su šokirani saznanjem da je Matija Šarkić preminuo. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom, prijateljima i svima koji su ga poznavali", saopšteno je iz Birmingema.

Šruzberi je istakao da je Šarkić bio popularna ličnost u klubu.

"Fudbalski klub Šruzberi je slomljen saznanjem da je naš bivši igrač, Matija Šarkić preminuo u 27. godini. Matija je bio veoma popularna ličnost u klubu. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovom nevjerovatno teškom trenutku", kazali su iz Šruzberija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније