Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg

15. 06. 2024. 10:55 >> 10:55
Čitaj mi:

UPUTILI SAUČEŠĆE PORODICI

Milvol: Klub je potpuno skrhan zbog Matijine smrti

Londonski Milvol, ekipa za koju je branio naš reprezentativni golman Matija Šarkić, je objavio da su i šoku i nevjerici primili vijest o preranoj smrti našeg fudbalera.

"Šarkić, broj jedan "Lavova", koji je je ove sezone 33 puta branio gol našeg tima je preminuo jutros. Svi u klubu smo totalno razoreni vijestima o preranoj smrti našeg golmana", napisali su iz Milvola.

"Matija je ponosno predstavljao i svoj nacionalni tim u brojnim okolnostima. Svi iz kluba šaljemo ljubav i saučešće Matijinoj porodici i njegovim prijateljima u ovim teškim trenucima".

Dodali su i da se klub do daljenjeg neće oglašavati, a zamolili su ujedno sve da se poštuje privatnost porodice Šarkić u ovim tužnim trenucima.

Na društvenim mrežama umjesto uobičanih fotografija sa grbom kluba,Mivlol je samo postavio crne slike u znak žalosti za našim fudbalerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније