Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

13. 06. 2024. 13:30 >> 13:30

POVJERENJE PORTUGALCU

Fonseka i zvanično novi trener Milana

Sedmicama se najavljivalo, sada je i zvanično - Paulo Fonseka je novi trener Milana.

Portugalski stručnjak je naslijedio Stefana Piolija koji je napustio klub na kraju prošle sezone. Fonseka, koji je od 2022. godine bio na klupi Lila, potpisao je trogodišnji ugovor sa "rosonerima".

Milan je prošlu sezonu u Seriji A završio kao drugi na tabeli, ali sa čak 19 bodova zaostatka u odnosu na Inter.

uzgred, takmičenje u Ligi šampiona završio je u grupi, iza Borusije Dortmund i Pari Sen Žermena, a potom je eliminisan u četvrtfinalu Lige Evrope od Rome.

Fonseka je, osim Lila, trenirao i Romu, Šahtjor iz Donjecka, Bragu i Porto.

Zanimljivo je da su italijanski treneri među najcjenjenijim na svijetu, jer je Karlo Anćeloti sa Realom osvojio svoju petu Ligu šampiona, na Euru će selektori čak pet reprezentacija biti Italijani, ali se Milan odlučio za 51-godišnjeg Portugalca. Vidjećemo da li je to bio pravi potez.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније