Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

12. 06. 2024. 10:44 >> 10:49
Čitaj mi:

nakon meča

Kristijano Ronaldo: Znam da nemam još mnogo vremena u fudbalu

Fudbaleri Portugala u posljednjoj provjeri pred početak Evropskog prvenstva pobijedili su Republiku Irsku 3:0.

Posebno raspoložen bio je kapiten portugalske selekcije Kristijano Ronaldo koji je bio strijelac dva gola i dokazao da je u vrhunskoj formi.

"Znam da nemam još mnogo vremena u fudbalu. Što bi rekli Španci - svaka godina koja prođe je poklon. Igrati fudbal poslije 35. godine je poklon, a meni je 39 i zato se trudim da uživam u svakoj sezoni. Važno je biti fizički i mentalno spreman da bi pomogao ekipi. A, kao što znate, ja oduvijek obožavam da igram za reprezentaciju. Ovdje sam već 20 godina i želim da nastavim", izjavio je Ronaldo poslije utakmice sa Irskom i dodao:

"Ja sam zaljubljen u fudbal. Svaka utakmica za mene je posebna, a zamislite samo kako je kada igrate na Evropskom prvenstvu za Portugaliju. To je ostvarenje sna, baš kao kada sam imao 20 godina".

Ronaldo ističe da su spremni za EURO.

"Dobro je kad stojiš čvrsto na zemlji, a misli su ti u oblacima. Naravno da sanjamo o osvajanju Evropskog prvenstva, niko nam ne može zabraniti san, a siguran sam i da smo dobro spremni. Imamo talenat, ali talenat ne znači mnogo jer ti niko ništa ne poklanja. Sve mora da se zaradi, a mi smo spremni da naporno radimo", istakao je bivši as Real Madrida, Mančester Junajteda i Juventusa.

Prvu utakmicu u Njemačkoj Portugalci će igrati protiv Češke, 18. juna.

Rivali u grupi su im još Turska i Gruzija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније