Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B. [ fscg ]

12. 06. 2024. 09:34 >> 09:34
Čitaj mi:

u-15 žene

Trijumf nad Bosnom i Hercegovinom

Ženska pionirska reprezentacija Crne Gore savladala je Bosnu i Hercegovinu u drugom kolu razvojnog turnira koji se održava u našoj državi.

Nakon dobre igre tokom cijelog meča, ekipa selektora Mirka Marića slavila je rezultatom 2:0. Sve je bilo gotovo nakon pola sata igre - u četvrtom minutu gol je postigla Tina Janketić, a 30. konačan rezultat postavila Teodora Cebalović.

Za našu selekciju ovo je prva pobjeda na turnira, nakon startnog remija sa Sjevernom Makedonijom (0:0).

"Prije svega, ovu utakmicu je obilježila naša dobra igra. Djevojčice su pružile veoma dobru partiju i zasluženo pobijedile. Ovakve utakmice su mnogo bitne za njihov razvoj i sticanje iskustva. Ali, i za nas u stručnom štabu je važno vidimo koliko one mogu, jer su pred njima razni razvojni turniri i, na kraju, kvalifikacije", rekao je selektor Marić.

U posljednjem kolu turnira, u petak od 10 časova na Cetinju, Crna Gora se sastaje sa Hrvatskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније