Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

11. 06. 2024. 10:52 >> 10:54
Čitaj mi:

stiglo prvo pojačanje

Petrovac doveo Šimuna, Dragićević ostaje trener

Zdravko Dragićević vodiće Petrovac i naredne sezone.

Dragićević je ekipu preuzeo u finišu prošle sezone a pod njegovim vođstvom ostvarene su pobjede protiv timova iz vrha tabele (Sutjeska, Budućnost, Dečić).

Kostur ekipe sačuvan je za sezonu koja slijedi a stiglo je i prvo pojačanje. Radi se o Marku Šimunu koji stiže iz FK Jezero.

Fudbaler koji je pružao sjajne partije prošle sezone biće veliko pojačanje a svoj kvalitet pokazao je i u finalu Kupa Crne Gore protiv Budućnosti.

Šimun ima 22 godine i pokriva poziciju veznog fudbalera.

U narednim danima biće kompletiran stručni štab a pripreme za narednu sezonu kreću 17 juna.

Naredne sezone nebesko plavi dres nosiće kapiten Dejan Boljević, Zoran Mikijelj, Danilo Bakić, Marko Kordić, Zarko Popović, Nikola Zvrko, Adnan Bašić, Marko Franeta, Aleksa Vujović, Rados Dedić, Nemanja Carević, Vukas Dragović, Andrija Bečić i Danilo Pesukić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније