Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 06. 2024. 00:09 >> 00:09
Čitaj mi:

SELEKTOR GRUZIJE ZA RTCG

Sanjol: Pobjeda nad Crnom Gorom dobra za samopouzdanje, teže je bilo u drugom poluvremenu

Selelktor Gruzije, nekada legenda Bajern Minhena i francuske reprezentacije Vili Sanjol kazao je da je pobjeda nad Crnom Gorom dobra za samopouzdanje, ali i da njegov tim i dalje nije fizički na nivou koji treba da bude.

"Uvijek je dobro pobjediti jer na tome gradite samopouzdanje za budućnost. Ali mislim da fizički nismo još spremni. U drugom poluvremenu je bilo dosta teže. Imamo još devet dana do prvog meča na EURU, prvo da se oporavimo od ovog meča, a onda da poradimo još na nekim stvarima prije nego stignemo u Njemačku", kazao je on za RTCG.

Konkretno nije mu se svidjelo kako se njegovi igrači kreću kad izgube posjed, ali da će sigurno to da isprave do Njemačke i prvog meča sa Turskom.

"Treba nam bolja reakcija kad izgubimo loptu. Naša prva linija, napadači nisu se brzo vraćali, pa su vezni fudbaleri morali da pokrivaju više prostora. Ali u martu smo to igrali sjajno protiv Luksemburga i Grčke i mislim da je ovo sve do fizičke spreme, i mislim da ćemo protiv Turske bit bolje u tom segmentu", kazao je Sanjol.

Kao fudbaler je bio učesnik EP 2004. i EP 2008., a kroz šalu je rekao da se neće moći baš da prenese iskustvo sa tog 2008. u Švajcarskoj i Austriji zbog loše igre Francuske i ispadanja iz grupe.

"Moja iskustva sa EP 2008. sa Francuskom su bila katastrofalana, pa mislim da to neće puno pomoći Gruziji. Ali, ovo je njima prvi put, svi su uzbuđeni, neki i previše. Glavni cilj je da se stekne iskustvo, kao baza za budućnost", kazao je selektor Gruzije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније