Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

09. 06. 2024. 19:06 >> 19:08
Čitaj mi:

ODREDIO STARTNIH 11 ZA MEČ SA GRUZIJOM

Prosinečki kreće sa ofanzivnom postavom: Krstović i Mugoša napadaju Gruziju

Na svom debiju u Crnoj Gori, Robert Prosinečki je ostao dosljedan taktici koju je najavio, pa će protiv Gruzije izvesti ofanzivan sastav, sa Stefanom Mugošom i Nikolom Krstovićem u napadu.

Na golu će biti Milan Mijatović, koji je preskočio meč sa Belgijom u Briselu zato što je dva dana ranije branio za Železničar iz Pančeva u baražu za opstanak u Superligi Srbije.

Bekovi će biti prezimenjaci Marko i Andrija Vukčević, štoperi su Meldin Drešković i Slobodan Rubežić, u veznom redu Marko Bakić i Edvin Kuč, a na krilima tandem iz Karabaga - Marko Janković i Marko Vešović.

Ovo će biti debi Velikog Žutog na crnogorskom tlu, jer je pobjede protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije upisao u Antaliji, a prije četiri dana u glavnom gradu Belgije izgubio od "crvenih đavola" 2:0.

Meč na stadionu pod Goricom počinje u 20.45, uz prenos na TVCG 2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније