Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 06. 2024. 21:44 >> 21:44
Čitaj mi:

cIJEna 42 miliona

Česliju dojadile pozajmice: Ko hoće Lukakua mora da plati

Romelu Lukaku nakon završene sezone u Romi, gdje je igrao kao pozajmljen fudbaler Čelsija vraća se u London, ali po svemu sudeći neće se puno zadržavati tamo.

"Plavci" kojima je Romelu Lukaku i najskuplje pojačanje u istorij (plaćen Interu 120 miliona eura), ne žele više Belgijanca da daju na pozajmice (nakon godinu dana pzajmljen Interu, pa poslije Romi), već da ga prodaju i naprave kakvu takvu zaradu.

Prema pisanju medija, novi trener Napolija Anotinio Konte bi želio da ponovo sarađuje sa Lukakuom (osvojili Seriju A u Interu), ali ako želi da ga dovede na "Maradonu", mora da ubijedi gazdu klua De Laurentisa da plati 42 miliona eura, koliko je Čelsi postavio cijenu za Belgijanca.

Ovakav transfer bi mogao da bude jedino moguć ako Napoli proda Vikotra Osimhena, iako je De Laurentis ranije najavio da ni on ni Hviča Kvarachelia nisu na prodaju.

Navodno Čelsi ispipava saudijsko tržište gdje bi mogao da proda Lukakua.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније