Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

08. 06. 2024. 19:55 >> 19:59
Čitaj mi:

prijateljski meč

SMS, Mitrović i Tadić pokorili Švedsku i pokvarili Ibrin oproštaj

Poslije razočaravajućeg izdanja u duelu sa Austrijom, fudbaleri Srbije su podigli očekivanja nacije pred Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

U posljednjoj provjeri pred prvi šampionat Starog kontinenta na kojem će nastupati kao nezavisna država, "orlovi" su savladali Švedsku u Solni 3:0 i pokvarili oproštajnu žurku Zlatana Ibrahimovića.

Sergej Milinković-Savić je u 18. minutu izbjegao ofsajd zamku i lagano realizovao asistenciju Andrije Živkovića.

Sve je riješeno u 2. poluvremenu, u kojem je Srbija imala mnogo zicera, a dva su iskoristili najiskusniji igrači.

Prvo je Aleksandar Mitrović u svom stilu uklizao na pas Filipa Mladenovića i povisio na 2:0 u 60. minutu, da bi u 70. poslije karambola u šesnaestercu domaćih konačnih 3:0 postavio Dušan Tadić.

Tim Dragana Stojkovića će u 1. kolu grupe C, u kojoj i Danska i Slovenija, igrati sa Engleskom. Gordi Albion je sinoć razočarao i na "Vembliju" izgubio od Islanda 1:0.

Mađarska, koja je u kvalifikacionoj grupi bila ispred Srbije i Crne Gore, savladala je Izrael 3:0.

Sve je bilo gotovo za 11 minuta - u 11. je Roland Šalai donio prednost timu Marka Rosija, da bi u 19. i 22. pogađao Barnabaš Varga.

U komšijskom derbiju, Švajcarska i Austrija su remizirali u Sankt Galenu (1:1).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније