Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 06. 2024. 17:42 >> 17:42
Čitaj mi:

NAJMLAĐI DEBITANT U ISTORIJI SERIJE A

Biser Milana produžio ugovor sa klubom do 2027. godine

Jedan od najvećih italijanskih ali i evropskih talenata Franćesko Kamarda potpisao je danas ugovor o produžetku saradnje sa svojim aktuelnim klubom Milanom.

Najmlađi debitant u istoriji Serije A, imao je nekoliko ponuda širom Italije, ali se odlučio na vjernost svom matičnom klubu.

Kamarda, koji je prije par mjeseci tek napunio 16 godina, debitovao je protiv Fiorentine kada je imao svega 15 godina i 260 dana, a za to mu je bila potrebna specijalizovana dozvola Serije A, budući da je postavljeni limit bio na 16 godina.

Sa reprezentacijom Italije do 17 godina je prije par dana osvojio titulu prvaka Evrope, pobjedivši vršnjake iz Portugala sa 3:0 u finalu, gdje je upravo Kamarda postigao dva gola i odnio titulu najboljeg igrača turnira.

Prema novom ugovoru on će u Milanu da bude do juna 2027. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније