Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 06. 2024. 13:21 >> 13:36
Čitaj mi:

biće ozbiljnih rezova

Brnović najavio promjene u klubu: Andrija Bulatović novo pojačanje

Gostujući u sinoćnjoj emisiji na RTCG kao stručni konsultant utakmice Belgija - Crna Gora , trener fudbalera Budućnosti Ivan Brnović, između ostalog, najavio je promjene u klubu za novu sezonu.

Gostujući u sinoćnjoj emisiji na RTCG, trener fudbalera Budućnosti Ivan Brnović najavio je promjene u klubu za novu sezonu.

"Plavi" su sezonu završili na trećem mjestu, a šansu da spase sezonu vidjeli su u Kupu kojeg su na kraju i osvojili, savladavši plavsko Jezero u sjajnoj atmosferi pod Goricom – nakon preokreta, 2:1.

Rekordni peti trofej u Kupu, 11. pehar u nezavisnoj Crnoj Gori i zadržan oreol najtrofejnijeg kluba u našoj državi.

"Sad predstoji najozbiljniji posao a to je prelazna lista i transfer rok. Biće ozbiljnih rezova, dovešćemo one igrače koji su željni dokazivanja i gladni uspjeha, dovešćemo igrače sa radnom etikom. Nismo trenirali dobro jer nismo imali takve profile igrača, a kada ne trenirate dobro ne možete ni da igrate dobro. Promijenićemo kurs za 180 stepini, dovešćemo igrače koji imaju kvalitet, podmladićemo ekipu. Obećavamo jedan žestok rad koji će nas odvesti ka ciljevima, ka duploj kruni" rekao je Brnović i dodao: 

"Biće spoj mladosti i iskustva, želimo da nam golmani i dva centrahalfa budu iskusni igrači, takođe i dva napadača, ovih pet, šest ostalih da budu mlađi. Takođe, vodićemo računa kako se ko pokaže na pripremama i to će biti ulaznica za dalje. Tim se mijenja tokom sezone, volio bih da imamo kostur kakav nisam imao zadnja dva mjeseca jer je bilo dosta promjena iz raznih razloga. Neki igrači nisu bili u formi ali gledaćemo da napravimo jednu ekipu koja može da iznese prvenstvo", rekao je Brnović.

Brnović nije želio da precizira ko su nova pojačanja Budućnosti, mada smo uspjeli da otkrijemo makar jedno ime. 

"Ne bih o imenima, pregovaramo sa velikim brojem igrača, tačnije sa sedmoricom. Jedan dogovor je postignut, potpisao je za Budućnost, ostali pregovori su u završnoj fazi. Bićete blagovremeno obaviješteni. Sigurno je to da nas je napustio Mujan kojem je istekao ugovor (prešao je u Velež iz Mostara), želimo mu sreću u nastavku karijere. Takođe, Brazilcu Almeidi i Balši Sekuliću su istekli ugovori".

Na pitanje novinara " Da li je  Andrija Bulatović novo pojačanje", Brnović se nasmijao i kratko prokomentarisao:

"Neka osmijeh kaže sve".

„Plavi“ su na kratak odmor nakon čega slijede pripreme, pa Evropa, te početak novog šampionata. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније