Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 06. 2024. 11:05 >> 11:05
Čitaj mi:

argentina

Martines želi na Olimpijske igre, spreman da se bori sa Aston Vilom

Golman fudbalske reprezentacije Argentine Emilijano Martines rekao je da želi da učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu i da je zbog toga spreman da uđe u sukob sa svojim klubom Aston Vilom.

"Uvijek sam stavljao reprezentaciju Argentine na prvo mjesto, a ako budem morao da se borim sa svojim klubom, uradiću to", rekao je Martines.

Martines će sa Argentinom odigrati dvije prijateljske utakmice uoči Kupa Amerike.

"Najvažniji mi je Kup Amerike, pa Olimpijske igre. Moj san je da osvojim zlatnu medalju". Želja mi je da igram na Olimpijskim igrama, ali to ne zavisi samo od mene", naveo je Martines.

Emilijano Martines (31) želi da bude jedan od trojice igrača starijih od 23 godine koji mogu na učestvuju na olimpijskom turniru, koji je Argentina osvajala dva puta, u Atini 2004. i Pekingu 2008. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније