Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 06. 2024. 19:40 >> 20:07

POTVRDIO KLUB

Mbape zvanično u Real Madridu

Fudbalski klub Real Madrid oglasio se saopštenjem u kojem potvrđuje da je Kilijan Embape novi igrač aktuelnog šampiona Evrope.

Nakon višegodišnjih spekulacija, a zatim i višemjesečnih najava, Kilijan Embape je potpisao petogodišnji ugovor sa Real Madridom i biće predstavljen na stadionu "Santjago Bernabeu" po završetku Evropskog prvenstva. Sada je njegov cilj usmjeren ka reprezentaciji Francuske.

Izuzetni napadač na ovaj način postaje "najskuplji besplatni transfer u istoriji fudbala". Iako stiže kao slobodan agent, Kilijan Embape će od Real Madrida dobiti 100.000.000 eura za potpis, a biće i najplaćeniji igrač "kraljevskog kluba" ikada.

Kilijan Embape ima 25 godina, a u Pari Sen Žermenu je od 2018. kada je došao iz Monaka za 180.000.000 eura. Prošle sezone je postigao 44 pogotka i upisao 10 asistencija na 48 mečeva u svim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније