Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ beta ]

03. 06. 2024. 14:04 >> 14:04
Čitaj mi:

olimpijske igre

Mbape nije na spisku Francuske za Igre u Parizu

Francuski fudbaler Kilijan Mbape neće igrati za nacionalni tim na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je danas izostavljen sa preliminarnog spiska selektora Tijerija Anrija.

Mbape, koji bi trebalo da pridruži Real Madridu po isteku ugovora sa Pari Sen Žermenom, izjavio je ranije da želi da igra na Igrama u svojoj zemlji.

Anri, pa čak i francuski predsjednik Emanuel Makron, žejeli su da Mbape bude dio olimpijskog tima, ali njegovog imena nema na spisku od 25 igrača.

Mbapea nema, ali su na spisku fudbaleri PSŽ-a Varen Zair-Emri i Bradli Barkola, kao i veteran iz Liona Aleksandar Lakazet.

Za razliku od većine međunarodnih takmičenja, klubovi nisu u obavezi da puste svoje igrače na Olimpijske igre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније