Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

02. 06. 2024. 22:51 >> 22:51
Čitaj mi:

REMI U DERBIJU BIO DOVOLJAN

VIDEO: Pioniri Starog aerodroma prvaci Crne Gore

Uzbuđenje je bilo na vrhuncu, jer su se u posljednjem kolu Pionirske lige u direktnom obračunu za titulu sudarili Stari aerodrom i Budućnost. Timu Edisa Jasavića je odgovarao i bod, baš tako se i završio derbi (1:1), pa je Stari aerodrom postao šampion Crne Gore.

U uzbudljivom meču na stadionu Koma na Zlatici, "žuto-crni" su bolje počeli i propustili nekoliko šansi, prije nego što je Luka Marković nakon kornera glavom zakucao loptu u mrežu Simona Sošića.

Tek tada su se izabranici Balše Božovića opustili i počeli da prijete, a izjednačili su u 60. minutu golom kapitena Petra Rešetara iz penala.

Budućnost je potom imala još četiri šanse, ali je Danilo Koljčević zaustavio dva šuta Andreja Vučkovića i jedan Ognjena Radevića, dok je u 89. minutu Petar Vujović šutirao tik pored stative.

Slavlje mladih igrača Starog aerodroma je bilo iskreno, dječačko, a prekinuli su i intervju svog trenera.

"Dugi niz godina se borimo. Prve sezone smo osvojili mi, druge oni, sada opet mi i uvijek se to dešava u posljednjem kolu. To je čar, borba dviju ekipa sa 15-16 reprezentativaca, najbolja djeca su tu. Ovo je kruna svega što smo radili cijele godine. Bilo je sjajno, super su momci i ekipa. Žao mi je što ću ove godine vjerovatno da ih ostavim, ali to je dugi niz godina koji traje", bilo je sve što je rekao Jasavić prije nego što su ga njegovi izabranici "zaskočili".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније