Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

02. 06. 2024. 20:57 >> 21:07
Čitaj mi:

FENERBAHČE PREDSTAVIO SPECIJALNOG

Murinjov spektakl na promociji: Fudbal je strast, ovdje se to najbolje osjeća

Može se reći da Žoze Murinjo više ne spada u red najvećih evropskih trenera, da ga je vrijeme pregazilo, da su veliki rezultati daleko prošlost, ali niko ne može da mu spori da je najveći mag u odnosu sa navijačima i medijima.

Specijalni je po ko zna koji put pokazao koliko je specijalan na promociji u Fenerbahčeu, koja je i sama bila veoma specijalna.

Fener je na svom kanalu pustio prenos dolaska slavnog Portugalca još u 13 časova, snimao ga kako avionom dolazi u Istanbul i nadlijeće "Šukru Saračoglu", a oko 20 časova se pojavio na stadionu "žuto-plavih".

Dočekalo ga je preko 10.000 navijača, a riječi 61-godišnjeg stručnjaka su bile melem za njihove duše.

"Prije svega želim da vam zahvalim na vašoj ljubavi, koju osjećam od prvog trenutka kada je moje ime povezano sa Fenerbahčeom. Trener je voljen nakon pobjeda, a ja osjećam da sam ovdje voljen i prije pobjeda. Za mene je to velika odgovornost i obećavam vam da od ovog trenutka pripadam vašoj porodici i da je ovaj dres moja koža", rekao je Murinjo i podigao dres Fenera.

To je izazvalo ovacije sa tribina, ali je Specijalni imao još šta da kaže.

"Fudbal je strast, a ne postoji bolje mjesto od ovoga da se osjeti ta strast. Od momenta kada sam se sreo sa predsjednikom Alijem Kočom, htio sam da igram za vas, jer ste vi duša fudbalskih klubova. Kada sam shvatio njegove ideje i projekat poželio sam da odem, da budem trener svih vas".

Muzika za uši navijača se nastavila.

"Želim da radim za turski fudbal, za tursku ligu, da pomognem da napreduje, ali mi nisu najvažniji ni turski fudbal, ni turska liga, već Fenerbahče", rekao je Murinjo, kojem navijači nekoliko puta nisu dali da završi govor, a on im mahao dresovima.

Na kraju je ipak došao do riječi i poručio:

"Od momenta kada sam potpisao ugovor, vaši snovi su postali moji".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније