Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

01. 06. 2024. 23:50 >> 23:51
Čitaj mi:

Naćo: Najbolji dan; Karvahal: Nismo zaslužili neriješen rezultat na poluvremenu

Kakva noć za "senatore" Real Madrida. Toni Kros je završio karijeru sa šestom titulom u Ligi šampiona (jednu ima sa Bajernom, pet sa "merengesima"), a toliko ih imaju i strijelac prvog gola Dani Karvahal, odlazeći kapiten Naćo Fernandes i Luka Modrić.

Naćo i Karvahal su prije dobijanja šampionskog pehara za "Movistar" emotivno pričali o pobjedi.

"Cio život sam posvetio ovom klubu, mnogo je bilo potrebno odricanja da se ove stvari postignu. Zato je ovo jedan od najsrećnijih dana u mom životu", rekao je Naćo, koji je prvi put u finalima Lige šampiona bio starter.

Borusija je prijetila, imala nekoliko velikih šansi, ali je Real slavio 2:0. Tibo Kurtoa je opet bio sjajan, pa na pet mečeva nakon oporavka od operacije prednjeg ukršenog ligamenta ima 19 odbrana i nijedan primljeni gol.

"Trpjeli smo, bili u veoma komplikovanoj situaciji, jer je Borusija odigrala sjajnu utakmicu. Ali, ovo je DNK Real Madrida. Još jedno veče, još jedno finale, još jedan evropski trofej za istoriju kluba".

Naćo je dobio čast da kao kapiten podigne pehar.

"Podići ću ga najviše što mogu, najposebnije je kada ste kapiten. Snovi se ostvaruju i danas je bez sumnje jedan od najboljih dana u mom životu".

Mjesecima se piše da je budućnost iskusnog defanzivca u Interu.

"Ne želim da pričam o tome sada. Veoma sam srećan što sam nastavio da stvaram istoriju sa Real Madridom", poručio je Naćo.

Dani Karvahal je bio najopasniji igrač Reala u 1. poluvremenu, jedini je prijetio, a u odbrani je patio protiv Karima Adejemija i ostalih brzih igrača Borusije. Za sve što je uradio i večeras i cijele sezone nagrađen je golom u 74. minutu, koji je prelomio meč.

"Na poluvremenu nismo zaslužili neriješeno, ali ovo je fudbal i veoma smo srećni. Ove sezone sam stalno išao naprijed kada se lopta ubacivala iz kornera. Uvijek sam govorio porodici da je odlučnost ključ moje karijere, zbog toga sam rekao sam sebi nakon prvog promašaja da moram da iskoristim drugu šansu", istakao je omaleni desni bek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније