Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

31. 05. 2024. 13:25 >> 13:29
Čitaj mi:

uoči finala lige šampiona

Sančo uzbuđen pred finale Lige šampiona: Pomiješane su mi emocije

Napadač Borusije Džejdon Sančo, pozajmljeni igrač Mančester junajteda, osjeća se čudno pred finale Lige šampiona koje se igra sjutra protiv Real Madrida na Vembliju.

Sančo je za Junajted odigrao 82 utakmice, postigao 12 i asistirao za šest golova, a ove sezone nastupio je na samo tri meča, za svega 80 minuta provedenih na terenu.

Klub ga je suspendovao poslije sukoba sa menadžerom Erikom ten Hagom, a kako je Sančo odbio da mu se izvini, bilo je jasno da više nema mjesta u ekipi.

Sančo je u Junajted stigao upravo iz Borusije, a onda se u januaru vratio u svoj klub na pozajmicu sa kojim sjutra igra veliko finale.

Dortmund, koji je završio na petom mjestu Bundeslige, sjutra će pokušati da osvoji titulu, drugu od 1997.godine.

"Da budem iskren, pomiješane su mi emocije, osjećam strah, neku vrstu ludila. Ne vjerujem da je neko uzbuđeniji od mene. Da ja igram finale Lige šampona? Veoma sam srećan", rekao je Sančo. 

Sančo je jednu sezonu igrao zajedno sa Belingemom. Mladi veznjak je otišao u Španiju potpisavši za Real Madrid, a Sančo u međuvremenu iz Junajteda došao ponovo u Dortmund.

Sada će se naći u finalu i boriće se za trofej jedan protiv drugoga.

Belingem priznaje da mu je Sančo puno pomogao kada je tek stigao u Njemačku i da je bio njegov mentor na početku.

“Sančo mi je stvarno jako važan. Ne samo zato što dolazi iz iste zemlje kao i ja,ili zato što govori istim jezikom.Još je važnije kako me zagrli, ali i druge mlade igrače, kako nas bodri u našim sposobnostima, kako nam daje samopouzdanje", rekao je Belingem

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније