Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 05. 2024. 10:25 >> 10:25
Čitaj mi:

nakon poraza

Italijano: Drugi put isto razočaranje

Trener Fiorentine Vićenco Italijano razočaran je nakon poraza u finalu Lige konferencija protiv Olimpijakosa.

Fiorentina je i prošle sezone igrala u finalu Lige konferencija, ali je Vest Hem osvojio trofej, pošto je u finalu slavio sa 2:1.

Utakmica na stadionu „Aja Sofija“ u Atini završena je rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Marokanac Ajub El Kabi u 116. minutu.

"Vjerovali smo ovog puta da možemo da osvojimo titulu. Zaista boli poraz. Drugi put isto razočaranje. Imali smo mnogo situacija gdje smo mogli da postignemo gol ali igrači su dali sve od sebe", rekao je Italijano i dodao:

"Boli kad vidite svoje igrače kako plaču. Vjerovali smo da će ovaj put biti drugačiji epilog", zaključio je menadžer Fiorentine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније