Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 05. 2024. 09:50 >> 09:51
Čitaj mi:

pred finale lige konferencije

Uhapšen navijač AEK-a sa nožem u blizini stadiona

Predviđanje da će finale utakmice između Olimpijakosa i Fiorentine biti visokog rizika obistinilo se. Olimpijakos, klub iz atinskog predgrađa Pireja, igrao je za evropski trofej na stadionu AEK. To je jedan od dva najveća rivala pirejskog kluba i navijači ovih grčkih velikana se ne podnose.

Zato su se na dan utakmice i posebno oko stadiona očekivali njihovi sukobi.

To je razlog zašto je na obezbjeđivanju finala bilo angažovano čak hiljada policajaca.

Nekoliko njih reagovalo je brzo i prije utakmice uhvatili su naoružanog navijača AEK-a koji je među navijače Olimpijakosa došao sa nožem.

Primijetili su da ima tetoviran AEK-ov grb kao i privezak za ključeve s tim motivom, a kada su ga okružili i pretresli, pronašli su mu nož.

Na utakmici je pred kraj prvog poluvremena došlo do tuče grčkih i italijanskih navijača na tribinama. Zato su igrači tog kluba dotrčali do ograde kako bi spriječili nerede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније