Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

27. 05. 2024. 12:41 >> 12:41
Čitaj mi:

gasperini vjeran atalanti

Gasperini odbio Napoli: Vezan sam za Atalantu, ostaću ovdje

Italijanski stručnjak Đan Pjero Gasperini odbio je klupu Napolija te ostaje na klupi Atalante. Prije pet danas, Gasperini je sa klubom iz Bergama osvojio Ligu Evrope.

"Napoli će izabrati šta je najbolje za njega, a ja sam vezan za Atalantu i ostaću ovdje. Siguran sam da će Napolitanci napraviti sjajan tim, pogotovo što već imaju jaku osnovu. Međutim, ja sam vjeran mom klubu. Nikada nisam govorio ništa drugo, niti sam ikada otvarao prostor za neke debate", rekao je Gasperini.

"Biće narednih dana još bitnih proslava, jer ovaj tim i dalje ima želju da pobjeđuje i osvaja trofeje. Biće teško sljedeće sezone, ali ne vjerujem da će biti teže nego ove", istakao je Gasperini.

Gasperini će potpisati novi ugovor sa "Boginjom provincije" i nastavi sa radom i posle 2025. godine. Nakon toga, klub će morarti da potraži novo rješenje na klupi.

"Očigledno me De Laurentis godinama cijeni, prija ako je tako. Mislim da sam bio u njegovoim mislima kao i mnogi drugi treneri. Siguran sam da će Napoli napraviti dobar izbor i u budućnosti izgraditi sjajan tim. Ima čvrste temelje – završio je Gasperini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније