Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 05. 2024. 17:24 >> 17:30
Čitaj mi:

Đukanović "ne umije" da postigne "normalan" gol: Naš fudbaler pogodio iz slobodnog

Fudbaler Hamarbija i crnogorski reprezentativac Viktor Đukanović postigao je novi gol za svoj tim u pobjedi nad Siriusem 3:0.

Bivešem fudbaleru Budućnosti bilo je dovoljno 15 minuta na terenu da ostavi svoj pečat u ubjedljivom trijumfu "zeleno-bijelih". 

Igrao se 75. minut kada je Viktor ušao u igru kod rezultata 2:0, a onda u 90. je potvrdio pobjedu svog tima i to novom majstorijom ovoga puta iz slobodnog udarca. 

Naš reprezentativac je sa nekih 18 metara gađao golmanov ugao, ali je šut bio precizan i jak, i na kraju je postigao efektan pogodak. 

To je drugi gol za Đukanovića ove sezone, u devet nastupa. Hamarbi je četvrti na tabeli švedske Alsvensen lige sa deset bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Malme.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније