Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

26. 05. 2024. 10:15 >> 10:13

OPROSTIO SE OD PSŽ-A

Mbape: Ono što sam imao u Parizu, neću naći nigdje

Kilijan Mbape se sa duplom krunom oprostio dod PSŽ-a. "Sveci" su sinoć savladali Lion u finalu Kupa 2:1 i potvrdili dominacju na domaćoj sceni.

Mbape se nakom meča srdačno pozdravio sa trenerom Luisom Enrikeom i predsjednikom Naserom Al Kelaifijem.

"Veoma sam srećan što sam sa trofejom završio ugovor sa Pari sen Žermenom. Ono što sam imao ovdje neću nigdje naći, ali ću imati druge stvari i znam da će one biti fantastične", istakao je Mbape nakon meča.

On je na 307 mečeva u dresu PSŽ-a postigao 256 golova i najbolji je strijelac kluba svih vremena. Spekuliše se da će potpisati za Real Madrid.

"Ponosan sam na svoj period u Parizu. Pokušao sam da promijenim mentalitet, da natjeram mnoge da dođu u PSŽ. Nadam se da sam ih natjerao da sanjaju trofej Lige šampiona i želim im da nastave da istrajavaju ka tom cilju. Uvijek sam želio da inspirišem mlade ljude, vjerujem da sam donekle u tome uspio", rekao je francuski as.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније