Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 05. 2024. 16:36 >> 16:36

NAŠ FUDBALER HEROJ "MARINACA"

Mugoša u 99. minutu sa bijele tačke donio bod Inčonu

Fudbaleri Inčona remizirali sa Kvangdžu u 14. kolu K lige, a heroj "Marinaca" je bio naš Stefan Mugoša koji je postigao gol u 99. minutu kojim je svom timu i donio bod.

U derbiju ekipa iz gornjeg dijela tabel (Inčon šesti, Kvangdžu sedmi), bolji utisak su na početku ostavili gosti koji su imali i posjed, i više izglednih prilika, ali ekipa našeg reprezentativca je bolje igrala u drugom poluvremenu, iako je prva do gola stigao Kvangdžu.

Igrao se 47. minut kada je Čo Kong Rok, uhvatio glavom pas Eom ji Seonga i savladao golmana Mina.

Ostaje utisak da je čuvan mreže Inčona mogao bolje da reaguje.

Domaći ipak dolaze do boda, kojim su sačuvali prednost na tabeli u odnosu na goste, nakon što je u svom šesnaestercu brazilski internacionalac Žoao Magno igrao rukom.

Nako gledanja VAR-a sudija Park Bjung Jin je pokazao na bijelu talku a naš reprezentativac je postigao svoj osmi gol u sezoni, deseti ako se račina i Azijska Liga šampiona.

Vijest koja raduje naše navijače kao i selektora Roberta Prosinečkog pred predstojeće prijateljske utakmice.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније