Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 05. 2024. 13:24 >> 13:25

POSAO VRIJEDAN 20 MILIONA

Juve kreće u rekonstrukciju: Stiže najbolji golman Serije A

Juventus je poslije još jedne razočaravajuće sezone, koja je i dalje u toku, odlučio da krene u ranu rekonstrukciju tima.

I dok se čeka samo zvaničan potpis Tijaga Mote kao novog trenera (stvar formalnosti), dogovoren je već i prvi transfer u narednoj sezoni.

Mikele Di Gregorio, sjajni golman Monce, koji je proglašen za najboljeg golmana Serije A ove sezone je stavio potpis na ugovor sa "Starom damom" i od iduće sezone biće najvjerovatnije prvi izbor na golu.

Momak koji ima 26 godina, ove sezone je ubjedljivo najbolje ocijenjeni fudbaler Monce, sa prosječnom ocjenom 7,45 koja ga lansira i u sam vrh Serije A kad su u pitanju njegove kolege golmani.

Naime, prema "Sofascore-u", sajtu koji se bavi naprednom fudbalskom statistikom, bolju prosječnmu ocjenu ima jedino golman Rome Mile Svilar (7,52), ali na dupo manjem broju odigranih utakmica.

Di Gregorio ima 12 utakmica ove sezone na kojima je sačuvao mrežu svoje ekipe, što je kada se uzme u obzir kvaliter odbrane Monce, odličan broj.

U samom je vrhu i kada su u pitanju odbrane unutar svog šesnaesterca sa 72 (više imaju samo Falkone iz Lećea i Teraćano iz Fiorentine).

On u Torino stiže za 18 miliona eura, uz dodatna dva kroz bonuse.

Njegov transfer je aminovao i sam Tijago Mota.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније