Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

23. 05. 2024. 15:09 >> 15:08

Dragan Stojković ostaje selektor Srbije do 2026.

Fudbalski savez Srbije produžio je ugovor sa selektorom Draganom Stojkovićem do 2026. godine, saopšteno je danas.

"Produžetak saradnje sa selektorom Stojkovićem u skladu je sa željama i ambicijama Fudbalskog saveza Srbije da naša A reprezentacija i u narednom periodu nastavi sa uspjesima, što se odnosi i na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Odluka će zvanično biti usvojena na sastanku Izvršnog odbora u ponedjeljak 27. maja, odmah nakon sjednice Skuptšine FSS u Staroj Pazovi", navodi se na sajtu Saveza.

Stojković je odveo Srbiju na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine i na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj koje se održava ovog ljeta.

Takođe, sa reprezentacijom se plasirao i u elitni rang Lige nacija, pa je dobio povjerenje Saveza da nastavi sa radom i poslije takmičenja u Njemačkoj.

"Očuvanje kontinuiteta u vođenju reprezentacije jedan je od ključnih faktora u postizanju željenog rezultata", piše u saopštenju Saveza.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj, a Srbija će igrati u Grupi C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније