Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

23. 05. 2024. 12:42 >> 12:42
Čitaj mi:

NOVA ERA VEST HEMA

Sad i zvanično: Lopetegi je "čekićar"

Španski trener Julen Lopetegi danas je i zvanično promovisan kao trener londonskog Vest Hema.

Lopetegi je još ranije postigao dogovor sa upravom "Čekićara", pa se samo čekalo kada će dvije strane da ozvaniče saradnju.

Španac kojem je posljednji posao bio u Vulverhemptonu bio je jedan od traženijih stručnjaka širom Evrope.

Notingem Forest, Milan, Viljareal ali i Al Itihad željeli su da ga vide na svojim klupama, ali na kraju Vest Hem je bio najkonkretniji.

Lopetegi ima impozantnu karijeru, vodio je Porto, Real Madrid, Sevilju, kao i reprezentaciju Španije.

Voli napadački fudbal, kao pravi predstavnik španske filozofije sa kontrolom posjeda lopte, mada je zadnjih godina primjenjivao taktiku visokog presinga.

Na klupi će zamijeniti Dejvida Mojesa koji je pet sezona vodio ekipu iz istočnog Londona, a sa kojom je došao do trofeja u UEFA Ligi Konferencija prošle sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније