Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 05. 2024. 19:06 >> 19:07
Čitaj mi:

SITUACIJU PRATI I JUNAJTED

Nakon što je ispisao istoriju Ipsviča Mekena na raskrsnici: Čelsi ili Brajton?

Kiran Mekena, menadžer Ispviča napravio je pravo malo fudbalsko čudo i sa popularnim "trkator bojsima" izborio je direktno učešće u Premijer ligi naredne sezone.

Čudo, jer je uveo tim prvo iz Lige 1 u Čempionšip, a onda iz drugog po snazi takmičenja u samo elitu, i sve to sa ispodprosječnim budžetom.

Sada talentovani mladi trener kojem je tek 38 godina se sprema za sljedeći izazov u karijeri.

Naime, i pored toga što ima ugovor sa Ipsvičem do 2027. godine za njegove usluge su zainteresovani Čelsi i Brajton.

BBC prenosi da su londonski "plavci" u prednosti, i da su već sastavili ugovor za Mekenu, koji bi trebao da naslijedi Mauricija Poketinja koji je, pomalo iznenađujuće sinoć dobio otkaz na Stamford Bridžu.

Brajton je ranije donio zajedničku odluku sa Robertom De Zebrijem o sporazmnom raskidu ugovora, budući da uprava kluba i italijanski trener ne mogu da se slože oko pravca u kojem klub treba da ide.

Interesantno je da sve "iz prikraka" posmatra i Mančester junajted, koji još uvijek nije izašao u javnos kakva će da bude sudborna Erika Ten Haga, a upravo je to klub u kojem je Mekena počeo da se bavi trenerskim poslom, kada ga je za svog asistenta postavio Žoze Murinjo.

Kasnije je bio u timu i Ole Gunara Solšera kao i Ralfa Ragnika, nakon čega je preuzeo Ipsvič.

Koji god klub da želi da dovede Mekenu, moraće na adresu "Portman rouda" da uplati četiri miliona funti, koliko je obeštećenje za talentovanog engleskog trenera.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније