Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 05. 2024. 18:30 >> 18:55
Čitaj mi:

PIOLI JE BIVŠI

Pitanje trenutka: Fonseka sve dogovorio sa Milanom?

Nakon što se čeka "bijeli dim" iz Torina u kojem bi trebalo da se ozvaniči dolazak Tijaga Mote na mjesto trenera Juventusa, izgleda da i Milanu će brzo i zvanično biti postavljen novi trener - Paoulo Fonseka.

Portugalski stručnjak, koji je i dalje trener francuskog Lila trebalo bi da naslijedi na klupu dosadašnjeg trenera Stefana Piolija.

Dugo se pričali da je Mark Van Bomel vodeći kandidat, kao neko ko je dio Milanove porodice, pominjao se i Hulen Lopetegi, ali izgleda da je italijanski velikan sve dogovorio sa Fonsekom.

Portugalac neće prvi put voditi neki klub iz Serije A, budući da je ne tako davno bio trener Rome sa kojom je stigao do polufinala Lige Evrope.

Fonseka u svom CV-u ima nekoliko velikih klubova, kao što su Braga, Porto, Lil a najuspješniji je bio u Šahtjoru iz Donjecka sa kojim je tri puta zaredom osvjao duple krune.

U Lilu je nedavno u posljednjem kolu ostao bez direktnog plasmana u Ligu šampiona budući da je remizirao sa Nicom 2:2, primivši pogodaku 92. minutu, pa se tako Brest našao među direktnim učesnicima najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније