Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2024. 14:29 >> 14:29
Čitaj mi:

DOGOVORIO PRODUŽETAK SARADNJE

Modrić ostaje u Realu, sanja oproštaj na Mundijalu 2026.

Jedan "senator" završava karijeru, drugi ostaje da nauči nasljednike sve što zna - dan nakon što je Toni Kros objavio da se oprašta od fudbala, Luka Modrić je dogovorio saradnju sa Realom na bar još jednu sezonu.

Ne tako davno je izgledalo da se završava era osvajača Zlatne lopte iz 2018. u najvećem klubu na svijetu, ali su njegova posljednja izdanja natjerala upravu da mu ponudi novi ugovor.

Modrić nije želio da ide u Saudijsku Arabiju ili negdje drugo, gdje bi dobio ogroman novac, već želi da karijeru završi među najvećima.

Sjajni Hrvat je sve dogovorio sa Florentinom Peresom, a zanimljiva je bila i reakcija Karla Anćelotija, koju je "Marki" prenio izvor iz kluba.

"Makar jedan", rekao je navodno Anćeloti u trening centru Valdebebas, jer nije htio da izgubi i Krosa i Modrića.

Moguće je da sljedeća sezona ne bude i posljednja u karijeri momka koji 9. septembra slavi 41. rođendan, jer mu je san da se oprosti na Mundijalu u SAD, Meksiku i Kanadi 2026, kada će imati skoro 41 godinu.

Jedna stvar je jasna - Modrić će sigurno postai najstariji igrač u istoriji Reala i srušiti rekord Ferenca Puškaša, koji je kultni bijeli dres nosio sa 39 godina i mjesec.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније