Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

20. 05. 2024. 11:36 >> 11:37
Čitaj mi:

STIMULANS PRED FINALE KUPA

Vojvodina vjeruje Bandoviću, ugovor do 2026.

Krajem prošle godine, Vojvodina je dovela Božidara Bandovića i iznenadila srpsku javnost, jer je 54-godišnji Nikšićanin do tada radio u zemljama fudbalskog "trećeg svijeta" - Tajlandu, Indiju i Vijetnamu, a prije toga i u Grčkoj, Kipru i Azerbejdžanu.

Nakon uvodnih muka i tri remija i poraza na prva četiri meča mediji su čak pominjali da je Bandoviću ugrožen posao, ali je uslijedila renesansa. "Lale" su zablistale, igrale najbolji fudbal u Srbiji tokom proljeća i stigle do finala Kupa sa Crvenom zvezdom.

Tim u kojem su četiri Crnogorca (Andrija Radulović, Vukan Savićević, Lazar Carević i Asmir Kajević) je savladao Partizan u Humskoj, a bio je jako blizu trijumfa i nad Zvezdom u Novom Sadu. Zbog toga nije bilo dilema - Bandoviću je ponuđen ugovor do 2026. godine, a on ga je prihvatio.

"Ovo je za mene veoma značajan dan. Želim da nastavim ono što smo započeli prije pet mjeseci. Pokazali smo dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom. Presrećan sam što ostajem u Vojvodini, a što se tiče budućnosti, može i mora da bude samo bolje. Ovaj klub mora da ide samo naprijed. Imamo podlogu i dosta pozitivnih stvari na kojima ćemo nastaviti da gradimo da Voša bude onakva kakvu svi želimo da bude", rekao je Bandović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније