Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ beta ]

14. 05. 2024. 12:39 >> 12:40
Čitaj mi:

ukoliko tijago mota napusti klub

Mauricio Sari među kandidatima za trenera Bolonje

Italijan Mauricio Sari kandidat je za trenera Bolonje, ako Tijago Mota na kraju sezone napusti taj fudbalski klub, prenijeli su danas italijanski mediji.

Motin ugovor ističe krajem juna, a za njega su zainteresovani pojedini evropski klubovi među kojima Juvenuts i Mančester junajted.

Kako je prenijela Gazeta delo Sport, brojni izvori tvrde da je Juventus ozbiljno zainteresovan, ali i da Mota još nije razgovarao sa upravom Bolonje, koja želi da ga zadrži, o mogućem nastavku saradnje.

Gazeta je prenijela da Bolonja ima četiri kandidata za trenera ako Mota ode, a da je najozbiljniji kandidat Mauricio Sari. Sari je nedavno dao otkaz u Laciju i bilo bi mu drago da radi u ekipi koja ima napadački mentalitet koji je uveo Mota, ali bi ga privuklo i učešće u Ligi šampiona.

Među kandidatima su i Euzebio Di Frančesko, Rafaele Paladino i Vinčenco Italijano.

Uprava želi da zadrži Motu.

"Za nas bi bilo sjajno da nastavimo da radimo sa Motom. Obavio je nevjerovatan posao i unaprijedio tim. Prvi cilj je da saslušamo njega i njegove ideje. Ne moramo da prodajemo naše igrače. Želimo da se potvrdimo u Evropi sa igračima koje imamo", rekao je izvršni direktor Bolonje Klaudio Fenuči.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније