Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V./Mina

12. 05. 2024. 08:25 >> 11:01

PRVA LIGA

Dečić dočekuje Jezero (RCG1), Budućnost protiv Jedinstva pod Goricom (TVCG2)

Utakmicama 34. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Vodeći Dečić ugostiće u podgoričkom naselju Stari aerodrom plavsko Jezero (prenos na Radiju Crne Gore), dok će se pod Goricom sastati Budućnost i Jedinstvo Franca, uz prenos na TVCG 2.

“Što se tiče nas, nema kalkulacija – zna se šta je naš cilj, to je pobjeda. Poštujemo Jedinstvo i njihovog trenera, to je ekipa koja ima iskustvo i dugo igra zajedno sa izuzetno malo igračkih promjena. Protivnik se drži svog sistema igre, ima čvrstinu i jake individualce, tako da je pred nama izazovna utakmica kako u smislu igre, tako i u smislu rezultata”, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti Ivan Brnović.

Budućnost je u nezavisnoj Crnoj Gori odigrala 24 međusobna duela sa Jedinstvom (20 pobjeda, četiri remija), a pod Goricom je 13 puta dočekala goste iz Bijelog Polja – 11 pobjeda, dva remija.

“Uz dužno poštovanje prema Jedinstvu, mislim da se mi pitamo. Ušli smo u jedan ritam samopouzdanja, dobra hemija vlada u timu, a gledajući treninge kako igrači rade to mi daje još veće samopouzdanje i vjeru da se jednostavmo samo mi pitamo”, dodao je plavo – bijeli strateg.

Na DG areni rivali će biti Mladost i Sutjeska, Petrovac će na stadionu "Mitar Mićo Goliš" ugostiti Arsenal, dok će u Baru igrati Mornar i pljevaljski Rudar.

"Očekujemo da osvojimo tri boda, ali vidite kako se stvari odvijaju, kao na posljednjem meču protiv Petrovca gdje smo i žestoko oštećeni. Igramo pošteno svaku utakmicu, trudimo se da naš znoj, rad i trud daju rezultate, nekad se izgubi, nekad odigra neriješeno, nekad se pobijedi. Prvi smo na tabeli u posljednjih 10 kola i moramo da razmišljamo samo pozitivno, ništa drugo ne postoji", kazao je trener Sutjeske Miljan Radović.

Sve utakmice počeće u 19 sati. Možete ih pratiti i na portalu RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније