Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 05. 2024. 13:27 >> 13:27
Čitaj mi:

vrijeme je za novi posao

Lopetegi od naredne sezone trener Vest Hema

Španski fudbalski stručnjak Julen Lopetegi rekao je "DA" Vest Hemu i od naredne godine predvodiće englesku ekipu.

Ništa još nije potpisano, ali engleski mediji su prenijeli da su Lopetegi i Vest Hem dogovorili sve detalje, i da ostaje još samo da Lopetegi parafira ugovor.

Bio je veliki broj kandidata, ali je, po svemu sudeći, Đulen Lopetegi taj koji će dobiti šansu još jednom da se nametne u Premijer ligi.

Trenutni trener Vest Hema Dejvid Mojes nalazi se pod velikim pritiskom navijača zbog loših rezultata, a za vikend Vest Hem je poražen od Čelsija sa 0:5 i ostao je na devetom mjestu Premijer lige.

Lopetegi je do sada radio u Rajo Valjekanu, vodio je mlađe kategorije reprezentacije Španije, bio u Portu, reprezentaciji Španije, Real Madridu i Sevilji, prije nego što je stigao u Vulvse prije dve godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније