Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

01. 05. 2024. 17:58 >> 17:58

PORTUGALAC NAJAVIO

Fernandeš: Nakon Evropskog prvenstva odlučiću da li ostajem u Junajtedu

Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandes kazao je da će nakon završetka Evropskog prvenstva odlučiti da li će i naredne sezone igrati za klub sa "Old traforda".

"Ne zavisi sve od mene. Ako moram da razmišljam o odlasku iz Premijer lige, to će da bude tek poslije EP. Možemo uspješno da završimo sezonu osvajanjem FA kupa. Imamo potom EP, što je za nas veoma važno. Ništa ne može da mi odvrati pažnju od finala FA kupa i EP, jer u ovom trenutku nema ništa važnije od toga", rekao je Fernandes za portugalski DAZN.

Fernandes je u Junajted stigao 2020. godine iz Sportinga za 80 miliona eura. Portugalac ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do juna 2026.

"Ne razmišljam previše o budućnosti. Ova sezona do sada nije bila na nivou kojem sam se nadao. Želim da budem konkurentan. Želim da se takmičim i da pobjeđujem", dodao je portugalski fudbaler.

Mančester junajted će u finalu FA kupa 25. maja na Vembliju igrati sa Mančester sitijem.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније