Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

29. 04. 2024. 20:11 >> 20:19
Čitaj mi:

PRED MEČ SA REAL MADRIDOM

Tuhel: Želimo finale Lige šampiona

Trener fudbalera Bajerna, Tomas Tuhel bio je jasan pred prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Reala u Minhenu - cilj je plasman u finale.

"Želimo da se plasiramo u finale Lige Šampiona. Napravili smo jedan korak protiv Arsenala, a sada je vrijeme da napravimo sljedeći protiv Reala. Želimo da budemo konkurentni u polufinalu LŠ i da nađemo na Vembliju. To neće da nam pomogne da vratimo bodove iz drugih takmičenja, ali planiramo da igramo u finalu Lige Šampiona", rekao je Tuhel na konferenciji za medije u Minhenu.

On je dodao da očekuje veliku podršku navijača na sjutrašnjem meču.

"Potrebna nam je vrhunska atmosfera. Ni u revanšu neće da bude drugačije. Želimo da navijači budu dio igre i da nas nose, pogotovo u teškim trenucima. Moramo da stvorimo ambijent, koji će da nam pomogne da pobijedimo", naveo je trener Bajerna.

Njemački stručnjak imao je riječi hvale za trenera Reala Karla Anćelotija.

"Anćeloti je legenda, nevjerovatno je ono što je Karlo dao fudbalu. On je skroman i pun poštovanja... Ovo je vrlo vrijedno polufinale. Ne znam da li je najveće na svijetu, možda se ljudi u Mančesteru i Liverpulu neće složiti sa tim. Međutim, to je veliki meč i mi smo vrlo uzbuđeni što ćemo sa Realom da igramo polufinale Lige Šampiona", istakao je Tuhel.

Meč u Minhenu je sjutra od 21 sat, revanš 8. maja u Madridu. U drugom polufinalu igraće Pari Sen Žermen i Borusija Dortmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније