Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 04. 2024. 23:00 >> 23:06

KUP ITALIJE

Lacio poklekao u finišu, Milik junak Juventusa

Manje od deset minuta dijelilo je fudbalere Lacija od produžetaka na "Olimpiku" i nade da mogu do finala Kupa Italije, ali je iskusni Milik srušio snove preko 70 hiljada navijača na stadionu u Rimu. Lacio je slavio 2:1, ali je "stara dama" prošla u finale zahvaljujući pobjedi u Torinu od 2:0.

Odlično su "nebesko-plavi" otvorili utakmicu, Kasteljanos je golom u 12. minutu za 1:0 "zapalio" Olimpiko.

Isti igrač bio je u glavnoj ulozi i kod drugog gola Lacija, iskoristio je pas Luisa Alberta i rutisnki poslao loptu u mrežu za 2:0 - igrao se 48. minut. 

U dva minuta Dušan Vlahović je imao dvije prilike, prvo je u 56. minutu bio u dobroj poziciji, ali nije uspio da sačuva loptu, minut kasnije nakon centaršuta šutirao je glavom pored gola.

Kada je djelovalo da će meč u produžetke, pravo niotkuda pojavio se Arkadijuš Milik i postao junak Juventusa - pogodio je za 2:1 u 83. minutu, odlično ga je pronašao Timoti Vea.

Adam Marušić je odigrao cijeli meč.

 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније