Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

21. 04. 2024. 13:07 >> 17:03
Čitaj mi:

ČEMPIONŠIP

Savršen odbrambeni het-trik fudbalera Lestera: Tri puta skidao loptu sa gol linije

Svi smo čuli za savršen het-trik u kojem fudbaler pogodi tri puta mrežu, jednom desnom, jednom lijevom nogom, jednom glavom, ali savršen het-trik u spašavanju sosptvenog gola je prava rijetkost.

Upravo tim može da se pohvali fudbaler Lestera Hamza Čaudri, koji je na utakmici svog tima i VBA tri puta skinuo loptu sa svoje gol linije i tako spasao "Lisice", a upravo je to uradio po jednom sa obje noge, i na kraju glavom.

U prvom poluvremenu je zaustavio šut Mikija Džonstona koji je se dobro namjestio na desnu nogu, šutirao i već savladao Madsa Hermansena, ali je desni bek Lestera bio na pravom mjestu.

U drugom poluvremenu prvo je nogom odbranio šut Jana M'Vile, da bi potom glavom odbranio pokušaj Grejdija Dijangane.

Lester je dobio 2:1 i pobjedom se vratio na čelo tabele i približio povratku u Premijer ligu, budući da su svi pratioci kiksali u ovom kolu.

Nakon meča kapiten Lestera Džejmi Vardi je dao Čaudriju kapitensku traku, trener Enco Mareska ga je uhvatio za ruku i poveo do navijača svog kluba, a na kraju mu je uručena i nagrada za igrača utakmice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније