Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

20. 04. 2024. 20:18 >> 20:25

FA KUP

Bernardo Silva poslao Siti u finale

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u finale FA kupa pošto su na "Vembliju" pobijedili Čelsi rezultatom 1:0, heroj je bio Bernardo Silva koji je pogodio u 84. minutu.

Pep Gvardiola je izveo prilično jak sastav, samo nekoliko dana poslije meča sa Realom, iako je prije meča potvrdio da je Erling Haland ponovo lakše povrijeđen i da ne zna koliko će odsustvovati, dok je na golu šansu dobio ponovo Ortega koji brani Kup utakmice.

Prvi je zaprijetio Čelsi u finišu poluvremena - Kol Palmer je šutirao nakon solo prodora, Ortega je odlično reagovao u 37. minutu.

Dvije velike prilike imao je Čelsi i početkom drugog dijela, Džekson u dva navrata nije uspio da pronađe put do mreže u 49. minutu.

Siti je mogao do gola u 53. minutu - Foden je bio u prilici, odbranio je Petrović.

Nastavio je Siti da napada, imali su izabranici Pepa Gvardiole više loptu u svom posjedu što su krunisali u finišu duela na Vembliju.

Gol odluke viđen je u 84. minutu, na loptu je u kaznenom prostoru naletio Bernardno Silva i pogodio za 1:0.

 U drugom polufinalu sjutra će rivali biti Koventrti i Mančester junajted (16.30).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније