Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 04. 2024. 15:18 >> 15:18

PORTUGALSKI DUO U KATALONIJI

Feliks: Siguran sam da ćemo dogodine u Barseloni igrati i ja i Bernardo Silva

Fudbaler Barselone koji igra na pozajmici iz Atletiko Madrida, Žoao Feliks kazao je za španske medije da će dogodine ostati u Barseloni a da če mu se pridružiti i saigrač iz portugalske reprezentacije i fudbaler Mančester sitija Bernardo Silva.

Jedan od ključnih fudbalera Pepa Gvardiole je bio i prošle sezone blizu potpisa za katalonski klub, ali zbog nedostatka finansija Barselona je morala da odustane.

Finansije će ponovo da budu prepreka, jer Barselona gleda kako da ispoštuje strogi finansijski fer-plej.

Međutim Žoao Feliks je ubijeđen da će naredne godine Silva stići na "Kamp nou".

"Ubijeđen sam da će da dođe. Već smo pričali o životu u Barseloni, o samom gradu, idealnim mjestima za stanovanje" otkrio je Feliks.

Interesantno je međutim da ni sam Feliks nije siguran da li će naredne godine ostati u Barseloni, budući da će i za njega, ukolika ga klub bude želio morati da se izdvoji određena finansijsa sredstva.

Feliks je više puta rekao da se nije dobro osjećao u Atletiku, te da nije u dobrim odnosima sa Dijegom Simeoneom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније