Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 04. 2024. 12:39 >> 12:39
Čitaj mi:

BIVŠI FUDBALER KRITIKOVAO TRENERA

Kasano: Alegri ismijava 12 milona navijača, on može da laže javnost ali ne i nas koji smo igrali

Bivši italijanski reprezentativac Antonio Kasano u kultnoj emisji "Domenika sportiva" iznio je niz kritika na račun trenera Juventusa Masimilijana Alegrija.

"Stara dama" je sinoć slavila protiv Fiorentine sa 1:0, ali ponovo je igra bila ispod nivoa najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Kasano glavni problem vidi u treneru torinskog kluba.

"Loše stanje u Juventusu traje već tri godine, nije u pitanju neka kratkotrajna kriza. Juve igra aljkavo tri godine. Nema smisla da kažete da je Juve slabiji od Intera, a oni imaju 17 internacionalaca, koji ne mogu da naprave tri dodavanja. Zato moraju da završi na četvrtom mestu. On može vas da laže, ali ne i nas, koji smo igrali, i znamo situaciju na terenu", kazao je Kasano.

Bivši fudbaler je kazao i da Alegri ne poštuje armiju navijača Juventusa.

"Veliki problem je što on ismijeva 12 miliona navijača. Ako Juve sa 17 reprezentativaca već završava sezonu u februaru daleko od titule. Alegri i dalje govori da Juventus mora da završi četvrti, da Juventus mora da raste.

On se osvrnuo i na priču koju Alegri plasira da se Juventus okrenuo mladim igračima i da ne rade velike transfere.

"Kažu da je Juventus ponovo počeo sa mladim igračima i nije napravio transfer, ali dva igrača koštaju 160 miliona. Jedan je Bremer, a drugi je Vlahović. Da je imao namjeru da krene sa mladima ne bi dali tim Alegriju, dali bi ga nekom mlađem italijansom treneru, da raste sa ekipom, a ne treneru koji nije evoluriao a prima deset miliona godišnje".

Kasano je na kraju imao rješenje za Juventus.

"Njima treba sjajan trener. Koji? Onaj iz Mančester Sitija. Njega ne možetete - idite po Klopa. Ni on neće? Onda De Zebri pa i Tuhel i pored loše sezone sa Bajernom. Nije mi ni Tijago Mota rješenje, dobar je trener, ali Juventusu u ovom trenutku poslije sušnih godina treba vrhunski", zaključio je Kasano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније